Македонскиот бурек победник на најголемиот фестивал за храна во Северна Америка

0
59

Со гордост објавуваме дека нашиот Македонски Бурек ја освои наградата за најдобар нов производ на најголемото шоу за храна во Северна Америка! Нашата комбинација од спанаќ и сирење и само бурек со сирење беше пробано од илјадници луѓе од целиот свет и зборот на уста брзо се прошири. На сите им се допадна и добивме толку многу прашања за македонската кујна на кои со задоволство одговоривме. Здружението за увоз на специјалност за храна на Макс — во Јавитс Центар