На 11.06.2023 Здружението на Македонците во Белград организира „Денови на македонската култура“

0
45
Повелете на свеченото затворање на манифестацијата!!!
Недела, 11 јуни, 19 часот
Здружение “Македониум” Зелени венац 2
Бројот на местата е ограничен!!!