Македонското здружение „Заедно“ од Рикалдоне организира посета на паркот во Мерано

0
44

Нова дестинација една од најубавите градини во светот се наоѓа токму во ” МЕРАНО” Кастел Траутмансдорф”
Недела:02/07/2023
Тргнување: Канели 06:00часот
Цена: 55 €-вклучен влез во паркот
Контакт: 348 675 0564 Златко Милчевски
3791054367 Антонио Младеновски

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1354573945102189&id=100016487881672&ref=embed_pos