Промоција на три нови книги на авторката Оливера Јовановска од Австралија

0
96

На 5 јуни 2023 година, во Домот на културата „Кочо Рацин“ во Скопје се одржа промоција на трите најнови книги на плодната авторка од Австралија, Оливера Јовановска.

Беа промовирани книгите: „Лавиринт на вистината“ – руска верзија, „Слушни го срцето“ и „Време безвремено“.

Промотори беа: Олга Панкина, Лилјана Стоилковска и Ванѓа Радевска.

На присутните им се обратија и директорот на Агенцијата за иселеништво и претставник на Амбасадата на Руската Федерација во Скопје.