„Вардар“ од Вршац прикажан во емисијата „Македонско сонце“

0
37

Емисија,,Македонско сонце” РТВ2 за нашите активности -св.Кирил и Методиj

 

https://www.facebook.com/100008882924565/videos/977375616621588/