„Македонија Уна“ од Диселдорф настапи на меѓународниот фестивал DIES INTERNATIONALIS ВО Арнсберг

0
38
Од денешниот настап во Arnsberg – Neheim на интернационалната манифестација “DIES INTERNATIONALIS”.
Голема благодарност до македонското хуманитарно друштво за помош на новороденчиња во Македонија од Arnsberg за поканата и гостопримството!

 

https://www.facebook.com/100009495412645/posts/pfbid02Sk4evtdenYMGTPGmPGaRNvy7nZz7ztu8Cr7XpkooCJZ27Nxs2EqBXsbNKDcarfkcl/?mibextid=cr9u03