Ф.К: „Вардар“ од Детроит прослави 50 години постоење

0
65

Ви благодарам на сите што дојдовте да прославиме 50-годишнината на Вардар. Ова немаше да биде успешно без поддршката од нашата голема заедница. Наздравје за уште 50!

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02HwBCzdnSg4qBcZ3XkXT9LpZPUQhiTp4rzq3TzMa1VWW7NhzKQJxq57VhiWxHzXqrl&id=100081124893738