Честитки за тројцата Македонци

0
96
Честитки за тројцата Македонци кои беа избрани за тимот на Југоисток во Регионалната државна лига за Нов Јужен Велс во Австралија Екипата на Југоисток победуваше и на крајот на годината влезе во Државниот тимски шампионат во Њукасл.
Од лево на десно: Маркус Стојчески (У11); Елира Ристевски (У15) и Клеопатра Каранфиловски (У11). Само напред наши Македонци!!!
https://www.facebook.com/MacedonianCoalition/posts/pfbid03M8Ksnka2bpLkxpDhGAiCpyY39ebJAuneKg5RfoH5S8qcatNr7dHkNtxL7y9qQgwl