Најава за уште еден настап на КУД „Свети Наум Охридски“ од Тринген

0
42

Сабота 03.06.2023 од 16х00
Претставување ма Македонската традиција и култура во Ецубленс ВД. Рте ду Боис 6
1024 Ецубленс.
Играорна група Куд Св Наум Охридски Тринген.
Повелете и вие да бидете дел од оваа претставување на Македонците во ЦХ и зедно да ја покажеме нашата култура и традиција.

 

https://www.facebook.com/velkov.pavle/posts/10229882913473055