МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица по трет пат ја организира манифестацијата „Поезијата не познава граници“

0
65
Срдечно ве покануваме на веќе традиционалната 3-та по ред книжевна манифестација „Поезијата не познава граници“. Со нежна музичка придружба ќе се впуштите во поетските творби на поканетите домашни и странски поети и поетеси. Ќе се опуштите и за време на фолклорниот настап на нашите најмлади играорци.
Дојдете – со вас ќе биде поубаво!
Управен одбор МКД Охридски бисери
https://www.facebook.com/mkd.ohridskibiseri/posts/pfbid02xtBoSMCQKVW6tc88cD9j6PtSLkuRDQBQKm3jw24JP37ME6ja11RNGW6V15wpRirYl