„Вардар“ од Вршац организира Јавен час по повод Свети Кирил и Методиј

0
46
Со денешниот јавен час заокружен е проектот од пет работилници по повод Свети Кирил и Методиј. Голема благодарност упатуваме кон *Покраинскиот секретаријат за образование, прописи,* *управа и национални малцинства-национални заедници и Националниот* *совет на Македонците* кои го подржаа овој проект и ни овозможија да ги реализираме планираните активности.
Упатуваме честитки кон учесниците на овој проект-учениците и нивните ментори и членовите на Здружението Вардар Вршац за изузетно добро осмислена и реализирана програма.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02oGtSz8nUrLegAN2TD8eMqzJozNqPg2gm46x8qwQnRiyLhb5MLo6x6Rh1CV6YPMD4l&id=100008882924565