МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица организира гостување на театарот Комедија со претставата „Анатомија на неверството“

0
56
Македонската комедија „АНАТОМИЈА на НЕВЕРСТВОТО“ од Театар Комедија Скопје гостува во Нова Горица
Кога? – 31 мај 2023
Во колку часот? – 19.00 ч.
Каде? – Театарска сала при Гимназија Нова Горица
Донација? – 10 евра
За членовите на друштвото влезот е слободен.
Повелете на незаборавна вечер со многу смеење
https://www.facebook.com/mkd.ohridskibiseri/posts/pfbid02JetnvMB3nzKXLAXjFZdEdzTYNen95fzBM4ceJd9bjxKehkUPDUkM7ufxcxfMZAo9l