КУД „Илинден“ од Мисисага со настапи во Њу Џерси

0
21
Од турнејата во Њу Џерси со прекрасната играорска група од нашата црква, Ансамбл Нашата гордост и нашата иднина.
Честитки !!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02vu5NUrb96sesANg6ue8pxAfQucQ9k5JfA88LkU2C7j5WHvVFoMAripKBuaoBYmCCl&id=100008164507532