Македонското друштво „Извор Муртен“ од Швајцарија организира пикник

0
23

ПИКНИК 28.05.23.Многу дружење забава, музика Оливер Гицев. Оро КУД „Св. Наум Охридски“, спортски активности за млади и возрасни, Бобче гратис, вкусна скара, смеа и доживувања. Не пропуштајте, бидете и вие дел од нас. Заедно сме посилни

https://www.facebook.com/100063495189694/posts/pfbid0JfsWk6umpr8Y5P64qiAMaPSvAHBUtZdhHMvLWa8zQcK6pVXWEWHCHACCBf6taNU7l/?mibextid=cr9u03