КУД „Македонка“ од Торонто организира концерт „Ноќ во селото“

0
27

Во текот на последните 6 децении секоја генерација играорци на Ансамблот „Македонка“ имаше можност да биде домаќин и да води свој концерт. Оваа година ќе биде како никогаш досега! Нашата нова генерација танчери неуморно работеше за да го приреди овој спектакл. Дојдете и доживејте шоу како никогаш досега. Посетете го линкот во нашата биографија за да ги купите билетите за A Night in the Selo – 10 јуни. Достапни се ограничени количини.

https://www.facebook.com/ensemblemakedonka/posts/pfbid02SutBoxV9sSLSowpwW5Nk2bW7DDYRu8uvbATBHWr69ztQ7xCtUTJfDgiT24y3ZVezl