Здружението на Македонците во Белград „Македониум“ организира изложба „Допир на Македонија“

0
17

Свечено отворање на манифестацијата Денови на македонската култура во Белград ,,Допир на Македонија” и изложбата на Гордана Јаневска ,,Очите гледат се”

 

https://www.facebook.com/makedoniumbelgrad/posts/pfbid0GKo4u7EPQCgJgdDRBgpCkdq9XwQrh99mQGTWzUgekREzTpETg2nnYr3ub83ZnPbwl