Изложбата ,,Цвеќе на мирот” на Живко Поповски-Цветин во Македонскиот културен центар во Њујорк

0
21

Изложба ,,Цвеќе на мирот” на уметникот Живко Поповски-Цветин е отворена викендот во Македонскиот културен центар во Њујорк

Изложбата ја отвори Јордан Панев, генерален конзул на РСМ во САД при што истакна дека после 33 години цвеќињата на мирот повторно пристигнаа во градот на светлината Њујорк.

Повеќе може да прочитате ТУКА