МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица организира гостување на Театар Комедија

0
28
Драги пријатели,
во соработка со нашите гости одТеатар Комедија од Скопје, ве покануваме на една незаборавна вечер со многу смеана комедијата АНАТОМИЈА НА НЕВЕРСТВОТО којашто ќе се одржи на31 мај во 19.00 часотво театарската сала при Гимназијата во Нова Горица. Донација 10 еуна денот на настанот. За членовите на друштвото влезот е бесплатен.
Не ја пропуштајте!
Срдечно поканети,
Управен одбор на Мкд „Охридски бисери
https://www.facebook.com/mkd.ohridskibiseri/posts/pfbid037KYqxGehENjtvoLVe9iicVtsMmSACb9zc9zrRbTjytWk2EwotPtZPXB6dW95qQvol