МКД „Слобода“ од Аделајд врши упис на нови членови

0
25
Повик за ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС
Се бараат танчери во нашата група за изведба. Доколку сте 18+, со умерено до високо ниво на искуство и обука за македонско танцување, ве молиме, кажете ни ако сте заинтересирани, со кратка забелешка за вашето танцово искуство (повикот важи и за машки и за женски танче
Влезот е само со покана, затоа можеме да одговориме само на успешни апликанти.
Имаме неколку возбудливи можности за настап кои доаѓаат подоцна оваа година
Се надеваме дека ќе ве слушнеме!
https://www.facebook.com/AMFESloboda/posts/pfbid0u3w89nwUrPTtcn3Vzz6VGwRcuSn3SsumdAPvZ1N5XRqu6hLcVzdXP9QwGxx6A8Eol