Македонското друштво „Илинден организира турнир во мал фудбал

0
28

Најава на нашиот традиционален Турнир во Фудбал на трева, именуван како „Ремакс Kуп 2023“.
Турнирот ке се одржи на прекрасните Терени во местото 5507 Меллинген.
Пријавувањето на екипите е отворено и слободно можете да се обратите на телефонските броеви што се видливи на рекламата.

Воедно оваа година нашето Друштво има голем Јубилеј, и тоа се слави 20 години успешно работење.
Спортски поздрави од управата на Македонското Друштво ИЛИНДЕН

https://www.facebook.com/mmdilinden.zug.7/posts/1413802749458782