МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица организира работилница за учење на македонскиот јазик

0
57

Почитувани родители, баби, дедовци, чичковци и тетки ве очекуваме заедно со вашите дечиња и внучиња да ни се придружите на нашата работилница „Читаме, слушаме и зборуваме на македонски јазик“