Неделен ручек по повод Цветници во МПЦ „Свети Димитрија“ во Маркам

0
92

По повод празникот Цветници, влегувањето на Господ Исус Христос во Ерусалим, Црквата „Св.Димитрија Солунски“ од Маркам спрема ручек во Недела 9 Април, 2023. Ручекот ќе биди сервиран после црковната богослужба. Сите се добродејдени.

https://www.facebook.com/100016120453023/posts/pfbid02TW3QGDtyS2Mma6VP2bAp7BqJUqhFu2DyvxboJoHaw7uTxB8PsVC1yTPFbvFcDPGol/?mibextid=cr9u03