Децата од Македонското етничко училиште „11 Октомври“ од Јагуна ја посетија МПЦ „Свети Никола“ во Кабрамата

0
61
Во посета на црквата “Свети Никола” во Кабрамата.
Голема благодарност до попот Игор Младеновски кој на нашите ученици им одржа предавање за нашата вера и за значењето на најголемиот христијански празник “Велигден”
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02yb7GMiFLVT2KnFdfo7FLEjQeAjj3AEZ5ugzvUe3EXYjh6NEDquPJM1pDpqQro22nl&id=100057188030871