БЛАГОДАРНОСТ ОД КСЦ „МАКЕДОНИЈА“ ОД ДИСЕЛДОРФ ЗА ДОНИРАНИТЕ ДРЕСОВИ

0
77

АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО ДОНИРАШЕ НОВИ ДРЕСОВИ НА  КУЛТУРНО-СПОРТСКОТО ДРУШТВО „КСЦ МАКЕДОНИЈА“ ОД ДИСЕЛДОРФ . ОД СТРАНА НА ДРУШТВОТО УПАТИЈА БЛАГОДАРНОСТ ДО ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО ЗА ПОДДРШКАТА.

Новите дресови стигнаа

Би сакале да се заблагодариме на Агенцијата за иселеништво на Република Македонија, а посебно на директорот Слободан Близнаковски кои ни овозможија и се ангажираа да добиеме нови дресови.

Нека ни носат новите дресови многу победи.