Македонското здружение „Кирил Пејчиновиќ“ од Ваљево организира манифестација „Вешта жена“

0
51
ВЕШТА ЖЕНА 2023 ЗА СРБИЈА. ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МАКЕДОНСКОТО ЗДРУЖЕНИЈЕ КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЋ ОД КРАЉЕВО СЕ ИЗБИРА ВЕШТА ЖЕНА ЗА СРБИЈА.
Почитувани, на ден 08.04.2023г.(сабота) во 19х. ке се одржи манифестација ВЕШТА ЖЕНА во ресторан НАЦИОНАЛ – Краљево. Цена на влезницата е 2.900,00 дин. (со комплетен мени). Резервации на влезници до 02.04.2023.г
https://www.facebook.com/kpejcinovickv/posts/pfbid02ZL9eTvKcEQ5vqFao67wJnLksUqrrT4bSYgQxVYoqEcm78vYXQzjpD2HXWSSpLTEul