МКД „Охридски бисери“ од Нова Горица го одбележа светскиот Ден на поезијата

0
47

Вчера во Точка го одбележавме светскиот ден на поезијата со читање поезија на различни јазици Учествуваа членови на ГЛК Говорица, МКД Охридски Бисери Нова Горица, СКД Слога Нова Горица, учениците од Гимназија Нова Горица и Училишен Центар Ви благодарам на сите за прекрасната поетска и јазична обоена вечер.

 

https://www.facebook.com/mkd.ohridskibiseri/posts/pfbid0bAC6tzWXkc1uRVMZWVYM5i5RLZwdoa3Gtgpw5ELPm3BxyQoCnNRdKH2DFAsKo5ZHl