Светлана Вржовски, Македонка од Перт, финансиски планер и основач на „Strategic Prosperity“

0
61

Светлана Вржовски, финансиски планер и основач на „Стратешки просперитет“ во Перт вели дека родовата еднаквост во платите и супер во Австралија нема да се случи со децении, но жените можат да преземат поголема контрола над своите финансии со подобрување на нивната финансиска писменост.

https://www.facebook.com/Filipdimi1961/posts/pfbid02wugj4hWZGp9MGRro2hhMGa4EfwjgjWwTJhNzZF1RkiToFLzWBy2To1dr2BnKu7Qyl