Одржан музичкиот фестивал „Мелбурн 2023“

0
58

Музички фестивал Мелбурн, 2023
МКУД “Гоце Делчев”
МЛД “Кочо Рацин” Мелбурн
Стеван Ацески, Лидија Стојаноска, Љупчо Крстевски, Роза Трајкоска
Organizer: Nikola/Saska Stavreski
Честитки до организаторот но и до сите учесници, пејачи, Културно уметнички друштва, Литературни друштва за доприносот овој фестивал да биде успешен. На едно место презентација на македонски песни, ора, литература, храна.
Посетителите уживаа во богатата музичка програма и ги посетуваа и штандовите каде се продаваа книги, маици, знамиња и шалови.

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid037LcL9fDtYw2E9Z7AhtxS1KSjgYK7MYuspkEzhZmL4C11VWuG2Sxni4tZhjntaFXdl&id=100065018560035