Македонски ритми на култниот фестивал WOMADelaide

0
12

Во текот на 4 дена исполнети со манифестации и музика, вкусна храна, уметност и танц на фестивалот „WOMAD“ во Аделаид настапи и македонскиот фолклорен ансамбл „Слобода“ во придружба на групата „Гости“ и кореографот Јорго Капорис од Сиднеј.

Повеќе можете да прочитате ТУКА