Настап на МКД „Слобода“ од Аделајд

0
15

Дојде денот! 😄 Многу сме возбудени што ќе настапиме денес заедно со ГОСТИ и Јорго на WOMADelaide 2023 🙌

https://www.facebook.com/AMFESloboda/posts/pfbid02LVL8DCS9A3HK87Hw2wSSHrVoyhfvTHLyKXzAKfJMdB5Rx8xdZppDcEQrQhDAtvLsl