Во името на членовите на Здружението на Македонците „Вардар“ Ниш и мое, на членовите на вашиот колектив им посакувам прекрасен ден, среќен 8 Март и се најдобро секој ден во сите години што доаѓаат. На здравје.

0
15

Благе Петрушевски, председник

Удружења Македоаца “Вардар” Ниш