Нов настап на МКД „Слобода“ од Аделајд

0
23

Билетите се сеуште достапни за понеделник 13 март!
Би сакале да видиме што повеќе наши пријатели и следбеници на сцената на Зоолошката градина во 13 часот 😃
Нашиот ансамбл ќе настапи, а потоа би сакале сите да ни се придружите на неколку неверојатни работилници за македонска музика и танц во ЖИВО. Не чекајте, набавете ги вашите билети сега 😃🤗🕺🎶❤️
п.с времето изгледа 🌞🌞🌞
Влезниците за недела 12 март сега се ПРОДАДЕНИ.
Билетите за петок и понеделник се сè уште достапни, но се продаваат брзо.
Ги охрабруваме сите што сакаат да присуствуваат овие денови да ги купат своите билети без одлагање.
Ве молиме запомнете: Не купувајте билети од кои било неовластени продавачи од трета страна, единствениот овластен продавач на билети за WOMADelaide е IWannaTicket до кој може да се пристапи преку страницата за билети на нашата веб-страница. Имајте предвид дека не постои овластен препродавач на билети на билети за WOMADelaide, бидејќи тие се физички нараквици, а не е-билети или QR кодови.