Во Љубљана повторно мартовска изложба на жена – ликовен уметник

0
17
По повод 8 Март – денот на жената, како и секоја година и оваа ќе биде организирана изложба на жена автор.
Оваа година ќе ги претставиме новите творештва на авторката Сашка Митрова Јорданова.
Изложбата ќе се отвори во среда 8 Март во 18 часот во просториите на МКД на Метелкова.
Поканети 🙂