МКД „Слобода“ од Аделајд ги претставува своите членови

0
11

Подолу со гордост ви ги претставуваме Македонскиот фолклорен ансамбл Аделаида – изведувачката група на АМФЕ Слобода за 2022 година, амбасадорите на македонската фолклорна песна и оро на Јужна Австралија! 😍
Ние сме толку горди на страста и посветеноста на секој член на нашата изведувачка група. И ние сме многу возбудени за овогодинешните настапи!