На 19 март 2023 година во Мелбурн ќе се одржи Македонски музички фестивал

0
11
Македонски музички фестивал на 19 март, 2023 на кој учество ќе земат голем број македонски пејачи и културно уметнички групи од Австралија
Место на одржување: 371 Settlement rd, Thomastown од 10.00 до 20.00
Влезот е бесплатен.
Без разлика на временските услови, местото каде што се одржува настанот е покриено.
Се продаваат македонски специјалитети на скара и слатко и бурек и мазник.
Дојдете да уживате во овој македонски настан, ве очекуваме во голем број.
ОБЕДИНЕТИ НИЕ СМЕ ПОСИЛНИ