„Македонија Уна“ од Диселдорф настапи кај Македонците во Белгија

0
15

Од вчерашниот настап во Timister – Clermont, Белгија. Голема благодарност до нашите браќа и сестри од Егејска Македонија од друштвото Илинден – Овчарани, Verviers за пречекот и гостопримството. Сполај Ви!