Прва самостојна изложба на Л.Л.Крстевски

0
26

Почитувани,

Со огромно задоволство Ве поканувам на првата самостојна изложба на Л.Л.Крстевски.

Матурантка која го изучува македонскиот јазик и култура од прво одделение.

На повеќето од Вас нејзините достигнувања и досегашни настапи Ви се познати. Нејзината љубов кој изучувањето на јазиците, читањето на книги, пишувањето на поезија за време на часевите по македонски јазик се испреплетува со нејзината умешност да ни ги долови нејзините доживувања и имресии преку авторски слики кои ни нудат многу прашања и одговори.

Се надевам дека сите заеднички ќе ја дадеме својата поддршка и ќе бидеме сведоци и собеседници во успехот кој и го посакуваме.

До почит,

Ивана Брезовец