Македонската репрезентација во традиционално карате освои вкупно 30 медали 14 златни, 10 сребрени и 6 бронзени медали

0
28

Македонските каратисти се вратија од меѓународниот карате турнир во Крушевац со 30 медали. Репрезентативците освоија 14 златни, 10 сребрени и 4 бронзени медали.

Повеќе можете да прочитете ТУКА