Македонската заедница во Џилонг со успешен настап на Пако Фест

0
18
Пако Феста 2023 – Гелонг
Неверојатен ден за нашата локална македонска заедница. Ова е она што е духот на заедницата.
Толку горди на волонтерите на нашата заедница за сите нивни напори во текот на изминатиот ден распродадовме скоро сè.
Им благодариме многу на нашите пријатели – Тоше – Австралиски македонски танц Ансамбл што ни се придруживте и учествувавте на овој неверојатен годишен мултикултурен фестивал што се одржа во Гелонг
Само напред Македонци