Здружението на Македонци „Кирил и Методиј“ од Нови Сад одржа седница на Извршниот Одбор

0
31
На 21.02.2023 година во просториите на нашето Здружение се одржа 47. Седница на Извршниот одбор на Координативниот одбор на Друштвото за јазици, книжевност и култура на која е се одбележани 49 години од работата на Координациониот одбор и воедно е промовиран новиот број 9. на Мултијазичниот часопис „МОСТ“.
Благодарност до сите што присуствуваа на седницата!
Повеќе на следниот ЛИНК