На Здружението на студенти Македонци на универзитетот Мелбурн му се придружија нови млади членови

0
28
Одлично е да се види толку многу нови лица на денешното Клуб Експо! 🙌 Ви благодариме на сите што дојдовте и ги собравте вашите торби за добрини, се надеваме дека уживавте во нив 🍬
Бидете во тек за претстојните настани, не можеме да дочекаме да ве видиме сите повторно! 🎉
Доколку пропуштивте да се пријавите денес, следете го линкот во нашата биографија за да го побарате вашето БЕСПЛАТНО членство 🇲🇰