Промовирана книгата за г.г. Ангелариј од д-р Бранко Стојаноски, прилепчанец доктор по интерна медицина во Германија

0
31

Вчера во просториите на градската библиотека “Борка Талески” во Прилеп, беше промовирана книгата „Светиклиментовото кандило гордо светеше во рацете на г.г. Ангелариј“ од авторот д-р Бранко Стојановски, наш сограѓанин прилепчанец, инаку доктор по интерни болести, кој повеќе од една деценија живее и работи во Германија.

Целиот текст ТУКА