МКД „Слобода“ од Аделајд успешно ја заврши 2022 година

0
18
.. Македонско девојче..
Ние сме ТОЛКУ горди на изведувачката група на нашиот ансамбл бидејќи само што завршивме со изведбата на нашите корео
И ние сме толку возбудени за оваа година, со многу возбудливи настани планирани за нашата изведувачка група
И оваа година нудиме часови за ЈУНИОРИ & ВОЗРАСНИ, во недела во 16 часот. Часовите се отворени за сите кои имаат страст за македонско танцување!
Ве молиме испратете ни порака за да го регистрирате вашиот интерес (доколку веќе не сте) или да се регистрирате користејќи го нашиот
Се надеваме дека ќе се вљубите во ФОЛКЛОР исто како и ние.