Забава и фитнес во МКУД „Бисер“ од Џилонг

0
38
Започнавме да танцуваме за забава и фитнес, секој понеделник од 18:30 часот.
Дојдете и придружете ни се, без разлика дали знаете да танцувате или едноставно сакате да научите.
Се гледаме таму