Работилница за македонска храна во Осиек

0
39

Во просториите на МКД Браќа Миладиновци се одржа интересна работилница за подготовка на миризливи пити и погачи на македонски начин. Работилницата ќе се одржи и следниот петок, а поради голем интерес ќе има уште неколку термини, па ако веќе ве привлекоа фотографиите, дојдете почувствувајте ги мирисите и вкусовите и совладајте ги новите кулинарски вештини