Во МПЦ „Света Недела“ во Ејџекс ќе се одржи филмска вечер

0
29
Семејна филмска вечер „Света Недела“
Датум: 17 февруари 2023 година
Локација: 485 Бејли ул. Ш. Ајакс
Време: 19:00 часот
Влез: СЛОБОДЕН
Добијте Бесплатна пица и пуканки и гледајте неколку кратки филмови на македонски јазик:
Калимеро,
Мачорот во чизми
Штрумпфови
Сите деца и родители се добредојдени!