Денот на жената во Маркам Канада

0
48

Повелете
Недела 5ти Март 2023 во „Св.Димитрија Солунски“ Маркам Онтарио Канада
Веднаш по Црковната Служба За Денот на жената
Богата храна, Весела Музика и други изненадувања
За повеќе информации јавете се во црквата на 905 471 5555 или на Фејсбук женска Секција Св Димитрија