МК „Илинден“ од Латцен – Хановер организира 8 Мартовска забава

0
40

Со задоволство ве очекуваме на 11.03.23 од 19.00часот
и лудо се забавуваме
Дакапо Банд
ВЛЕЗ 45€
за членовите на клубот МК Илинден Лаатзен-Ханновер ВЛЕЗ 20€