Неделно Училиште при „Св.Недела“ во Ајакс Канада

0
43

Неделното училиште во Света Недела се одржува секоја недела од 10:00-11:00 часот.
Повелете запишете ги вашите деца со цел да се дружат и да го научат македонскиот јазик и традиции, со помош на нашата мила учителка Јана.