Битолското социјално друштво од Мелбурн организира пикник во манастирот „Свети Климент Охридски“ во Кинг Лејк

0
42

Битолското Социјално Друштво ве поканува на пикник кој ке се одржи во недела на 26 Февруари во Манастирот Свети Климент Охридски во Кинглаке
Адреса

387 National Park Rd

Kinglake West VIC 3757

Аустралиа.
Сите сте добро дојдени. Влезот е бесплатен.